Category: tudung

Hasil SSI (speak speak iblis) teman Indonesia ama tante tante….

Hasil SSI (speak speak iblis) teman Indonesia ama tante tante. Terima kasih sharing ya bung!

Reminding you to fasten your seatbelts. Satu Like satu doa…

Reminding you to fasten your seatbelts. Satu Like satu doa supaya dia pakai tudung selalu. Berapa like untuk pramugari kita ini?

“Pakcik, Aina ada pening lalat sikit lepas berbuka kat warung…

“Pakcik, Aina ada pening lalat sikit lepas berbuka kat warung tadi”.

Pak Tamrin, supir kepada keluarga Aina, pun menurut sahaja mengurut kepala anak bossnya itu, kerana dia seorang sahaja yang dapat membantu kerana tiada keluarga di rumah. Memang selalu mereka berdua bersama kerana ibu bapa Aina sibuk bekerja, dan Aina tak suka kemana mana selepas kelasnya.

Aina tertidur sewaktu Pak Tamrin mengurutnya. Dia tidak mengetahui bahawa bapa supir itu pandai dalam ilmu urutan urat, yang boleh membuatkan beliau tidur jika itu dimahunya.

Setelah gadis itu dibuai mimpi, Pak Tamrin mengubah bahagian urutannya, melorotkan beha Aina dan mulai memicit buah dada serta pentil berusia 16 tahun itu. Puting anak Dara itu dipulas pulas dengan jarinya kasarnya sehingga berdiri keras, terangsang dada lembut halus milik gadis itu. Kaki Aina pula mula terbuka, mengangkang barangkali kebasahan…

Terima kasih Pak Tamrin!

Toket anak Sekolah Menengah Ugama. Dari Cipanas katanya. Mulus…

Toket anak Sekolah Menengah Ugama. Dari Cipanas katanya. Mulus toketnya, mungkin kerana banyak solat dan ibadahnya.

Ada yang kat sini suka style bulat macam ni? Kalau tak ada jawab…

Ada yang kat sini suka style bulat macam ni? Kalau tak ada jawab nanti aku dapat bentuk macam ni aku abaikan jer. Malas menyemak kalau tak banyak Reblog atau Like…

Kesian, kena palat dengan balak sendiri…

Kesian, kena palat dengan balak sendiri…

Warehouse clearance!! Banyak sangat tangkapan online admin….

Warehouse clearance!! Banyak sangat tangkapan online admin. Pastikan FOLLOW dan kalau sudi, REBLOG dan LIKE untuk lebih lagi santapan mata dan nafsu. Cantik gadis ni bukan, walaupun mozek muka boleh nampak rupa dia.

Ceweknya lucu tapi kualitas fotonya kurang bagus. Ini kasus…

Ceweknya lucu tapi kualitas fotonya kurang bagus. Ini kasus sabotase ini, lengkap ama nama serta daerah

REBLOG harta karun lama.Jururawat N0RHAZ1ANA(gambar terakhir…

REBLOG harta karun lama.

Jururawat N0RHAZ1ANA
(gambar terakhir mungkin dia, mungkin tidak, tetapi kenapa tak gabung jer?)

Bagi aku biasa-biasa jer. Tapi aku tahu korang suka.

Bagi aku biasa-biasa jer. Tapi aku tahu korang suka.

Categories